Догађаји

Датум:
22.11.2022.

У уторак 22. новембра у 19 часова у Читаоници Градске библиотеке у Новом Саду биће одржана промоција Збирке поезије "Годови блискости" песникиње Наташе Бундало Микић. На промоцији ће говорити наш познати књижевник и песник Мирослав Алексић и ауторка. Музички део вечери биће поверен Дуу Кап по кап. Уредница програма је Весна Живковић.

Датум:
18.11.2022.

У петак 18. новембра у 19 часова  у читаоници Градске библиотеке у Новом Саду биће одржана промоција научне монографије "Херметизам у лирици старог века" др Душана Живковића. О књизи ће говорити др Сава Дамјанов и аутор. Уредница програма је Весна Живковић.

Аутор монографије је професор теоријских књижевних дисциплина и опште књижевности на Филолошко-уметничком факултету Универзитета у Крагујевцу. Монографија ...

Датум:
02.11.2022.

У среду 2. новембра биће одржано свечано отварање изложбе под називом "Исидора Секулић - прва дама српске књижевности" посвећене овој нашој списатељици и првој жени академику у српској књижевности у Културној станици Еђшег (Антона Чехова 4) у 19 часова. Изложбу организује Градска библиотека у Новом Саду у...

Датум:
19.10.2022.

У среду 19. октобра у 19 часова биће одржано предавање "Како да ваше дете буде самосталан ђак?" које ће у Читаоници Градске библиотеке у Новом Саду одржати Биљана Грбовић.

Биљана Грбовић је рођена 1977. године у Новом...

Датум:
18.10.2022.

У уторак 18. октобра у 19 часова биће одржана промоција књиге "Панонска Атлантида" Вељка Милковића у Читаоници Градске библиотеке у Новом Саду (Дунавска 1). 

Феномен Атлантиде привлачи пажњу научника и истраживача из области историје и...

Pages