У НОВОСАДСКОМ ПОЗОРИШТУ ОДРЖАНА СВЕЧАНОСТ ПОВОДОМ ДАНА ГРАДА

Датум: 
31.01.2020.

Градска организација Савеза војвођанских Мађара традиционално је уприличила свечаност поводом обележавања Дана Града Новог Сада у Новосадском позоришту. Председница Градске организације СВМ Анамарија Вичек се захвалила градоначелнику Милошу Вучевићу на доброј сарадњи истакавши да имају пуну подршку Града Новог Сада за све њихове активности.

- Вече пред рођендан нашег града традиционално дочекујемо уз свечани програм у Новосадском позоришту. Прослављајући 272. рођендан, подсећамо се на то да је заједништво вредност која прожима сваки део Новог Сада. Овде почиње обележавање Дана Града, а наставља се сутра у Српском народном позоришту, и то такође показује колико је наше богатство. Нит која нас чврсто везује јесте наше заједништво, без обзира на то како се ко зове, који му је матерњи језик и у коју цркву иде - нагласио је градоначелник Милош Вучевић.

У оквиру Свечаности у Новосадском позоришту одржан је пригодан културно-уметнички програм, а отворена је и изложба Југослава Влаховића ''Flower power''.