Манифестација Футошко културно лето

Датум: 
22.06.2018.

Филмски програм

У нашем центру је петак. 22.06. предвиђен за 3Д филмски дан. Од 18 часова је пројекција филма „Невиђени 2“ синхронизован, а од 20 часова је филм „Свет из доба Јуре: Уништено краљевство“. Цена улазнице је 250 динара. Добро дошли у Биоскоп КЦ Младост Футог

Велики летњи маскенбал

 

У суботу, 23.06.  ће на Платоу Културног центра Младост Футог, бити одржан Велики летњи маскенбал од 18 часова. Најмлађи другари могу да се друже са Славицом аниматорком и њеним тимом, а најкреативније маскирани учесници освојиће и награде. Биће одржана представа, анимације и радионице. Сва преостала деца учесници ће добили дипломице и медаље.

 

Сликарска колонија

 

У недељу 24.06., на Платоу Културног центра Младост Футог, од 12 часова ће бити одржана једнодневна, ликовна колнија младих сликара „АРТ Суппорт Футог Суппорт АРТ“.

 

Зонска смотра фолклора

У недељу 24.06., од 17 часова, у Позоришту Култутног центра Младост (Футог), биће одржана Зонска смотра фолклора, такмичарског карактера.

Промоција књиге

У Галерија Културног центра Младост у Футогу, ће у понедељак, 25.06. од 19 часова бити одржана промоција књиге аутора Зорана Кнежева под називом „Нови Сад - приче из прошлости“. На промоцији ће говорити проф. Миша Близанац, историчар и музиколог.

Добро дошли!

Улаз на све програме је бесплатан!

Догађаји су подржани од стране града.