Музичке радионице Ел Система од 10. октобра у КЦНС-у

Датум: 
08.10.2018.

Музичке радионице, које ће водити шпански солфеђиста и Ел Система (El Sistema) експерт Педро Реига, биће одржане у Великој сали Културног центра Новог Сада. Полазници радионица имаће прилику да нова знања стекну у среду 10. октобра у два термина: од 10 до 12 сати и од 16 до 17:30.

Уколико сте заинтересовани за свет музике и желите да савладате различите ритмичке фигуре и ноте на један сасвим нов и забаван начин, ово је програм за вас. Музичке радионице намењене су деци, али позивамо и све заинтересоване професоре који ће имати прилику да сазнају више о методологији и начину организовања радионица кроз разговор са Педром Реигом. Иновативна методологија брзог музичког описмењавања кроз игру, коју развија школа Ад Либитум из Шпаније, иновација је на пољу музичког образовања и подједнако занимљива за децу свих узраста, музичке педагоге отворене за нове и креативне приступе подучавању, али и родитеље и музичке ентузијасте који желе да искусе музику на другачији начин и добро се забаве.

Радионицу реализује организација Мusic Art Project у оквиру програма Ел Система Србија, у сарадњи са Културним центром Новог Сада и Центром за социјални рад града Новог Сада. Радионица је бесплатна за све посетиоце. Дођите да учимо кроз музику. Бићете нам драги гости.