Промоција приступачног веб сајта КЦ „Руменка“ и гостовање Међународног инклузивног музичког фестивала „Срца у хармонији“

Датум: 
30.05.2019.

Културни центар “Руменка” поводом промоције приступачног веб-сајта установе културе имаће част да буде организатор и домаћин једног дана Међународног инклузивног фестивала Срца у хармонији – Hearts in Harmony 2019. који се ове године одржава девети пут уз помоћ Министарства културе и информисања, Аутономне Покрајине Војводине, Покрајинског секретаријата за културу, јавно информисање и односе са верским заједницама, као и Града Новог Сада, Управе за културу, препознавања и љубави добрих људи. Хеартс ин Хармонy (Срца у хармонији) догађај се одржава под патронатом Europa Cantat и Европске уније и пре свега подразумева активно учешће особа са инвалидитетом и деце са сметњама у развоју на јавним наступима, концертима, у радионицама током фестивала. Позивамо Вас да својим присуством увеличате наш догађај - „Музика нас све спаја“ у четвртак, 30. маја 2019. године у 18 часова. Свечано отварање почиње у 17:00 промоцијом приступачног веб-сајта и изложбом радова слике – Иконе на свили из креативне радионице ДАР - деце и младих са сметњама у развоју и особа са инвалидитетом удружења грађана „Вера љубав нада“ као и изложбом радова деце и младих Културног центра Руменка. Музички програм - „Музика нас све спаја“ – предвиђен је да почне у 18 часова.
ТЕРМИНИ: Свечано отварање је 30.маја: - 17:00 часова – промоција приступачног веб-сајта у сарадњи са Фондацијом 2021 - 17:30 часова – изложба - 18:00 музички програм.
Добродошли!