Са Различитостима Буди на Ти! Предавање и изложба радова корисника УЛОП-а

Датум: 
12.12.2018.

Удружење лечених од психозе (УЛОП) у сарадњи са Кц Лаб-ом организује занимљиво предавање и изложбу радова корисника УЛОП-а! 12. децембра од 18 до 23 часова у КЦ Лаб-у.
УЛОП је непрофитно удружење грађана, основано са мисијом да омогући перманентну рехабилитацију и ресоцијализацију људима који имају искуства са менталним поремећајима – психозама, као и да пружи подршку њиховим породицама.
Готово сви смо чули за схизофренију, параноју и биполарни поремећај. Међутим, колико заправо знамо о овим поремећајима? Шта мислимо, да ли је схизофренија наследна? Да ли све психотичне особе имају халуцинације? Да ли околина може урадити нешто за њихово добро? У чему се психотичне особе разликују од оних које то нису, а које су им сличности? Уколико желите да сазнате одговоре на ова и слична питања позивамо Вас да дођете на наше предавање и научите нешто ново. На овом догађају сазнаћете и нешто више о самом удружењу, а након предавања имаћете слободу да погледате радове корисника УЛОП-а. Изложене радове можете присвојити уз симболичан прилог намењен удружењу.
Предавање ће одржати Сташа Милошчин, психолог са вишегодишњим искуством у клиничкој пракси. Запослен је у Клиничком центру Војводине, професор је на Факултету за правне и пословне студије Лазар Вркатић и бави се психотерапијом. Рад самог удружења ће преставити др Игор Стојановић, уједно и оснивач удружења. Запослен је у Клиничком центру Војводине и начелник је одељења за парцијалну хоспитализацију.
Дођите да се дружимо, да разговарамо и да научимо нешто ново. На крају, дођите да заједно допринесемо стварању лепшег и хуманијег света за све нас!