Циркус за све

Датум: 
13.10.2018.

После успешних циркуских радионица ЦИРКУС ЗА СВЕ у ЕЂШЕГУ , " Циркус за све" десиће се у Лиманском парку. Жонглирање, ход по жици, акробатика пои, циркуске игре, перформанс савременог циркуса...

Почињемо у 16 до 17:30 сати .У суботу 13. октобра У случају лошег времена селимо се на Сенс западни хол, први спрат. Од понедељка 15.10-19.10.2018. свако вече - ЦИРКУС ЗА СВЕ - СПЕНС - ЗАПАДНИ ХОЛ( први спрат ) - ОД 18 сати Породица је темељ сигурног и спокојног окружења деце и родитеља , на жалост , време у којем живимо јако црпи човека , остављја мало квалитетног времена које би проводио са својом најближим , широм породицом , пријатељима. Да би те ретке тренутке породичног окупљања учинили што кретивнијим , забавнијим , несвакидашњим осмисли смо пројекат ЦИРКУС ЗА СВЕ . ЦИРКУС ЗА СВЕ ЈЕ прилагођен за различите полазнике, где се сваки полазник поиграва са неравнотежом и емоцијама и истражује нове сензације.

У овом пројекту сви ће имати прилику да учествују , без обзира на физичке предиспозиције, кондицију и године живота тако да је она подједнако може донети задовољство родитељима, бакам и дедама , деци свих узраста. Тимски рад и неопходност оног другог ће се истицати на самим радионицама . ЦИРКУС ЗА СВЕ је уједно и полазна основа за упознавање шире јавности са овим новим видом уметичког израза .