Vesti

Datum:
15.04.2024.

Zamenik gradonačelnika Igor Crnobarac i član Gradskog veća za kulturu Dalibor Rožić prisustvovali su prijemu učesnika Dečijeg festivala „Ruka u ruci“ koji organizuje Folklorni ansambl „Vila“ Srpskog kulturno-umetničkog društva „Železničar“ iz Novog Sada i Savez kulturno-umetničkih društava Srbije.

...

Datum:
26.03.2024.

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić prisustvovao je zajedno sa članom Gradskog veća za kulturu Daliborom Rožićem i direktorom Kulturnog centra Bojanom Panaotovićem otvaranju manifestacije „Dani Tivta u Novom Sadu“ koja se održava od 22. do 24. marta. Pre zvaničnog otvaranja, bio je upriličen svečani defile mažoretki „Modesta“, članova GPD „Tivat“, KUD „Boka...

Datum:
18.03.2024.

Član Gradskog veća za kulturu Dalibor Rožić prisustvovao je svečanom otvaranju Međunarodne izložbe umetnosti „Art Expo“ koja se po 28. put održava po kupolom Novosadskog sajma i okuplja umetnike, kulturne poslenike i brojne ljubitelje umetnosti. Tom prilikom Dalibor Rožić je uručio priznanje „Sava Šumanović“ vajaru Zdravku Joksimoviću za poseban doprinos...

Datum:
18.03.2024.

28. Izložba umetnosti „Art expo“ počinje 18. i traje do 25. marta, a Sajam obrazovanja „Putokazi“ i „Dani Laze Kostića“ u okviru Sajma knjiga, biće održani od 21. do 23. marta, najavljeno je danas na konferenciji za novinare koja je održana na Novosadskom sajmu.

...

Datum:
15.03.2024.

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić prisustvovao je dodeli godišnje nagrade „Miroslav Antić“ za najbolju pesničku knjigu, na svečanosti u okviru manifestacije „Antićevi dani“.

- Danas, o sedamnaestoj po redu manifestaciji „Antićevi dani“, skoro pa...

Pages