Vesti

Datum:
19.03.2021.

Koordinaciona komisija za inspekcijski nadzor Vlade Republike Srbije uputila je ministarstvima i jedinicama lokalne samouprave obaveštenje o početku rada Centra za kovid 19 mere, kako bi se ova vrsta komunikacije sa građanima što više popularizovala, a u cilјu pobolјšanja epidemiološke situacije u zemlјi.

Centar koji od danas počinje sa radom se nalazi na internet adresi inspektor.gov.rs, a putem kontakt forme se mogu postaviti sva...

Datum:
11.03.2021.

Izložbu ''Fantastika Atelјea 61 Bosilјem'' u Kulturnoj stanici ''Svilara'' otvorio je član Gradskog veća za kulturu Dalibor Rožić. Povod je obeležavanje 60 godina od osnivanja Ustanove za izradu tapiserija Atelјe 61, a autorka Jelena Đorđević odabrala je 13 eksponata nastalih od 1967. do 1975. godine, iz Fonda Ilija&Mangelos i Atelјea 61, koji će moći da se pogledaju do 5. aprila.

- U vreme kada je osnovana, ova ustanova bila je...

Datum:
08.03.2021.

Izložbu ''Znamenite žene Novog Sada'' koju su organizovali Muzej Grada Novog Sada, Istorijski arhiv Grada Novog Sada i Kuća čuvarkuća povodom 8. marta, Međunarodnog dana žena, otvorio je danas gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević u Muzeju na Petrovaradinskoj tvrđavi. Izložba je koncipirana tako da na 21 panou predstavi 21 ličnost, kao i predmete koje su neke od njih posedovale. U okviru izložbe posetioci će moći da bolјe upoznaju biografije...

Datum:
31.01.2021.

Gradska organizacija Saveza vojvođanskih Mađara već dvadeseti put upriličila je svečanost povodom Dana Grada Novog Sada u Novosadskom pozorištu tokom koje su mladim umetnicima Andrei Nemet, Ivanović Viktoru i Lapoš Melodi uručene nagrade Novosadske mađarske izuzetnosti. Programu, koji se prenosio onlajn i uživo na televiziji Panon, prisustvovao je i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

- Po tradiciji, rođendan Novog Sada dočekujemo...

Datum:
29.01.2021.

Ovim putem vas obaveštavamo da sajt Gradske uprave za kulturu nije bio u funkciji, te postoji mogućnost da su neki podaci od 27.01.2021. godine izgubljeni.

Imajući navedeno u vidu, molimo vas da ukoliko ste se prijavili dana 27.01.2021. godine na neke...

Pages